Uvjeti i odredbe

Odricanje

Ovo je pretplatnička usluga. Molimo Vаs da zatražite odobrenje roditelja ili skrbnika ukoliko imate manje od 18 godina. Primit ćete 3 SMS sadržaja tjedno po cijeni 12,20kn/SMS. U cijenu usluge je uključen PDV i standardna naknada operatora. Ova usluga je namjenjena svim korisnicima mobilnih mreža operatora čiji mobilni telefoni podržavaju GPRS. Korisnik će primati linkove za preuzimanje sadržaja. Za odjavu je potrebno poslati Download na kratki broj 860088. Pretplatom na ovu uslugu potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i složili se s obvezama iz ovih Uvjeta i odredbi te da ćete od nas primati besplatne promotivne poruke.

1 Primjenjivost

1.1 Opći uvjeti i odredbe navedene u nastavku ("Uvjeti i odredbe") primjenjuju se i čine dio svih ponuda i transakcija koje Funnerz nudi (on-line) putem (digitalnih) usluga putem mreže davatelja mobilnih komunikacija (" kome krajnji korisnik ima pretplatu ("Pretplata na mobitel") ili Prepaid ugovor, bez obzira na to jesu li ove usluge dalje opisane u ovim Uvjetima i odredbama. Ponuđene (digitalne) usluge Funnerz (online) mogu uključivati ​​(ali nisu ograničene) igre, tekstualne poruke, zvuk i / ili slikovne datoteke i / ili slične usluge ("Funnerz Services") koje se putem mreže operatora ("SMS"), General Packet Radio Services (GPRS), usluge treće generacije ("3G"), WAP ili druga sredstva.

1.2 Odredbe ovih Uvjeta neće se primjenjivati ​​osim uz prethodnu izričitu suglasnost Funnerz a u pisanom obliku za određeni ugovor.

2 isporuka usluge Funnerz

2.1 Krajnji korisnik traži Funnerz usluge od Funnerz. One će ih dostaviti Funnerz i mreža operatera krajnjem korisniku.

3 Uvjeti i odredbe

3.1 Nakon slanja određene ključne riječi namjenskom kratkom kodu, pretplatnik će dobiti potvrdu poruke kao potvrdu uspješne registracije za ovu uslugu. Nakon toga će pretplatnik primiti dvije wappush poruke koje sadrže sadržaj.

3.2 Ovo je trajna pretplata, pretplatnik će i dalje biti registrirani pretplatnik sve dok ne otkaže pretplatu.

3.3 Pretplatnik mora imati najmanje 18 godina. Ako niste osoba odgovorna za plaćanje mobilnog računa ili starije osobe, molimo da dobijete dopuštenje platitelja mobilnog računa, roditelja, staratelja, poslodavca prije nego što se pretplatite i / ili sudjelujete u toj službi. Pretplatom i / ili sudjelovanjem u usluzi, Funnerz pretpostavlja da je pretplatnik stekao potrebnu dozvolu, suglasnost ili odobrenje platitelja mobilnog računa, skrbnika ili roditelja.

3.4 Troškovi korištenja usluge Funnerz navedeni su na ovoj web stranici pod "Proizvodi &Nagrade"

3.5 Na kraju određenog mandata određene promocije pobjednik će biti izabran, popis pobjednika će biti učitan na ovoj stranici, provjerite popis pobjednika pod "pobjednicima". Rezultati su konačni i neće se zabavljati nikakva dopisivanja. U roku od 5 radnih dana nakon zatvaranja promocije, pobjednik će biti osobno kontaktiran putem mobilnog broja koji se koristi za pretplatu na uslugu. Pobjednik će biti pozvan tijekom 1 tjedna, dva puta dnevno. Ako telefonu nije odgovoreno, nijedna se tvrdnja ne može podnijeti na nagradu. U slučaju da se ne može doći do pobjednika, pozvat će se drugi korisnik, koji će biti osoba s sljedećim najboljim rezultatom.

3.6 Pretplatnik može otkazati pretplatu slanjem stop poruke na kratki kôd (npr. SMS na). Za točne detalje, molimo vas da provjerite F.A.Q. na web stranici. Drugi način otkazivanja pretplate je da se obratite našoj službi za korisnike, telefonom ili e-poštom. Uvijek navedite broj mobitela. Kontakt podaci mogu se naći na web stranici u "Kontakt".

4 Kako to radi

4.1 Kako biste se pretplatili na uslugu Funnerz, pretplatite se putem interneta ili putem SMS-a. Putem SMS-a, ako naiđete na jedan od Funnerz promocija na televiziji, možete se pretplatiti slanjem SMS-a s određenom ključnom riječi na kratki kôd. (npr. SMS na). Putem Interneta možete unijeti svoj broj mobitela na stranicama odredišta Funnerz.

4.2 Nakon pretplate putem SMS-a, klijenti tvrtke Funnerz dobit će poruku o potvrdi o uspješnoj registraciji. Nakon toga će biti poslan prvi url na sadržaj. Funnerz klijenti pretplaćeni putem Interneta dobit će poruku potvrde koju prvo moraju potvrditi. Nakon uspješne potvrde prvi će se sadržaj poslati pretplatniku. (Potvrde poruke su besplatne).

5 Osvajanje nagrade

Na Phonemundu se može osvojiti niz različitih nagrada. Razlikuje se od proizvoda do novčanih nagrada. Funnerz zadržava pravo ponuditi novac kao zamjenu za zamjenu bilo koje od nagrada u cijelosti ili djelomično. Ako se zamijeni novcem, nagrada će biti jednaka ili veća. Nagrada mora biti prihvaćena kao što je ponuđena, a nije prenosiva ili razdvojiva. Sve dobitne nagrade bit će isporučene na adresi pretplatnika u roku od 2 mjeseca. pod uvjetom da pretplatnik pruži Funnerz važeću adresu ili u slučaju novčane nagrade, koja se pripisuje imenovanom broju računa nakon što se dobije broj računa pobjednika. Sve troškove poštarine / kurirske ili bankarske usluge snosi pobjednik. Obuhvat promocije spominje se pod "proizvodima i nagradama". Funnerz zadržava pravo korištenja svih slika / fotografije dobitnika, imena i prostora prebivališta za sve buduće promocije, promidžbu ili marketinšku svrhu bez prethodne suglasnosti ili obavijesti niti plaćanja pobjednika.

6 Cijene

6.1 Ponude ili izjave navedene u oglasima ili na www.funnerz.com ("Web stranica") su bez angažmana, osim ako je drugačije navedeno u pisanom obliku.

6.2 Prije početka pretplate pretplatnik će dobiti besplatnu poruku s kratkim opisom usluge i troškovima za svaku poruku. Nakon toga, za svaku primljenu ili poslanu poruku može nastati naplata ovisno o vrsti poruke i / ili načinu naplate. Mogu se primijeniti na sve poruke poslane i primljene standardne troškove za slanje tekstualnih poruka. Cijene i način naplate za korištenje usluge u određenoj zemlji nalaze se pod FAQ-u, pretplatnik će platiti za svaku primljenu poruku, a ponekad i dodatne troškove za svaku poslanu poruku. Nadalje, može se primijeniti samo jedna naknada za pretplatu. Cijene za korištenje usluge mogu se naći na ovoj web stranici pod "proizvodima i nagradama".

6.3 Na ovoj web stranici pretplatnik će pronaći troškove za ponuđene pretplate. U slučaju redovite pretplate, Operator je teretio teret računa pretplatnika; u slučaju pretplate pretplate, naknade se oduzimaju od kreditnog salda pretplatnika. Pretplatnik ovime izričito odobrava svoje ovlaštenje za naplatu i obvezuje se u cijelosti za troškove nastale uslijed pretplate na uslugu Funnerz. Uz obostranu suglasnost, moguće je dodatno srediti plaćanje troškova (npr. Kreditna kartica).

6.4 Funnerz u svakom trenutku ima pravo na promjenu bilo kojeg i svih troškova nakon prethodne najave na web stranici. Postojeći pretplatnici primaju najavu SMS-om dva tjedna unaprijed prije promjene cijene. Promjene će se smatrati prihvaćene ako pretplatnici nastave koristiti ili se pretplatiti na uslugu Funnerz nakon datuma na koji će se promjena cijene provesti.

7 Prekid usluge

7.1 Prekid usluge Funnerz može se odvijati isključivo kao što je navedeno na Web stranici.

7.2 matra se da Funnerz usluga prestaje samo jednom kada je pretplatnik primio poruku potvrde o raskidu putem SMS-a. Poruka o potvrdi završetka mora biti naplaćena ne veća od stvarne cijene poruke. Funnerz može odmah raskinuti sve Funnerz usluge pretplatniku ako (a) pretplatnik ne plati troškove u roku navedenom u pretplatničkoj pretplati na mobilni telefon s operatorom, ili (b) Funnerz (i) ima razloga vjerovati da pretplatnik djeluje ili (ii) je to izričito zatražio od operatora da to učini ili (c) bilo koji zakon, propisi, smjernice ili vladine radnje čine sve ili bilo koji dio usluge Funnerz je protuzakonito ili nepraktično; ili (d) korištenje pretplatnika usluge Funnerz narušava ili prijeti da na bilo koji način ugrožava integritet ili funkcionalnost Funnerz mreže.

7.3 Funnerz neće prihvatiti nikakvu odgovornost prema pretplatniku i / ili trećim osobama koje su posljedica prestanka ili otkazivanja usluge Funnerz.

8. Prava intelektualnog vlasništva

8.1 Svjesni ste i prihvaćate da se sadržaj i softver koji se koristi u vezi s Uslugom, u daljnjem tekstu Software, sadrže povjerljive informacije koje su zaštićene važećim i primjenjivim pravima intelektualnog vlasništva. Osim ako nije drugačije navedeno, pravo, vlasništvo i interes u bilo kojem intelektualnom vlasništvu, vlasničkim pravima ili drugim pravima koja se odnose na nematerijalnu imovinu koja se koriste, razviju, sadrže, utjelovljuju ili prakticiraju u vezi s bilo kojom Uslugom ( "Prava intelektualnog vlasništva") su u vlasništvu davatelja usluga ili njegovih davatelja licence, a vi prihvaćate da ne podnosite zahtjev za interesom ili vlasništvom nad tim intelektualnim vlasništvom. Prihvaćate da vam se ne prenosi nikakav naslov prava intelektualnog vlasništva i da u Usluzi ne ostvarite nikakva prava, izričita ili podrazumijevana, osim prava izričito odobrenih u ovim Uvjetima i odredbama. "Prava intelektualnog vlasništva" označava sva prava koja proizlaze iz patentnog prava, zakona o autorskom pravu, zakona o poslovnoj tajni, zakona o zaštitnim znakovima i svih drugih vlasničkih prava, kao i svih i svih zahtjeva, obnavljanja, produženja i restauracija, sada ili kasnije na snazi i učinak širom svijeta. Prihvaćate da su sve oznake koje se pojavljuju u softveru i web-lokacijama pripadaju davatelju usluga ili odgovarajućim vlasnicima takvih oznaka i zaštićeni su domaćim i međunarodnim zakonima o zaštitnim znakovima i autorskim pravima. Svaka uporaba bilo koje marke koja se pojavljuje u Softveru i Stranicama bez izričitog pismenog pristanka Provodača ili vlasnika marke, prema potrebi, strogo je zabranjena. "Funnerz" zaštitni je znak Provider. Nadalje, svjesni ste i prihvaćate da su podaci u oglasima oglašavača i / ili sponzora ili informacije koje vam se pružaju putem usluge Sub

9 Odricanje od odgovornosti

9.1 Davatelj usluga, njegovi direktori, upravitelji, zaposlenici, dobavljači, predstavnici i agenti ("pružatelji usluga") ne prihvaćaju nikakvu odgovornost za štetu uzrokovanu bilo kojom upotrebom usluge, sadržaja, softvera i web mjesta. Razumijete i izričito se slažete da:

9.2 Usluga, sadržaj, softver i web stranice pružaju se na temelju "kakva je" i "na raspolaganju", bez ikakvog jamstva. U mjeri u kojoj je to zakonito dopušteno, pružatelji usluga izričito odriču bilo kakve odgovornosti, bilo da su izričita, implicitna, zakonska ili drugačije, u odnosu na uslugu, sadržaj, softver i web stranice, uključujući, ali ne ograničavajući se na implicitno jamstvo imovinsko pravo, prodajnost, prikladnost za određenu svrhu i nepoštivanje imovinskih prava;

9.3 Stranke koje pružaju usluge ne prihvaćaju nikakvu odgovornost u pogledu sigurnosti, pouzdanosti, pravodobnosti i usklađenosti s uslugom, sadržajem, softverom i stranicama. Stranke koje pružaju usluge ne jamče da će usluga, sadržaj, softver i web lokacije ispuniti vaša očekivanja ili da usluga, sadržaj, softver i web lokacije neće biti prekinuti ili biti bez pogrešaka;

9.4 Preporuke ili informacije koje možete primiti usmeno, u pisanom obliku ili putem naših usluga, ne stvaraju nikakva jamstva koja nisu izričito zabilježena u trenutnim uvjetima i odredbama. Ne biste se trebali oslanjati na te informacije ili na te preporuke;

9.5 Prihvaćate i slažete se da preuzimate i / ili koristite uslugu, sadržaj, softver i web stranice po vlastitoj volji i na vlastitu odgovornost i da ste jedina odgovornost za bilo kakvu štetu na računalu, mobilnom telefonu ili za gubitak podataka kao rezultat preuzimanja ili korištenja sadržaja, ovog softvera i web stranica;

10 Ograničenje odgovornosti

10.1 Ni pod kojim okolnostima, uključujući i nemarnost, pružatelji usluga će biti odgovoran vama ili trećoj strani za bilo kakvu štetu, uključujući, ali ne ograničavajući se na, izravnu, neizravnu, dodatnu, izvanrednu, moralnu, dopunsku, zakonsku odgovornost ili posljedične gubitke ( uključujući i štetu zbog gubitka komercijalnog dohotka, prekida poslovanja, gubitka podataka o tvrtki itd.) Kao rezultat bilo kakve upotrebe, zloupotrebe ili nemogućnosti korištenja usluge, sadržaja, softvera i web mjesta, također u slučaju da ovlašteni predstavnik davatelj je obaviješten o mogućnosti nastanka štete (uključujući i štete nastale trećim stranama). U nekim zemljama zabranjeno je ograničavanje ili isključivanje odgovornosti za dodatnu ili posljedičnu štetu, tako da se gore navedeno ograničenje ili isključenje ne odnosi na vas. U svakom slučaju, ukupna odgovornost pružatelja usluga za štete, gubitke i pravne zahtjeve (nastale temeljem ugovora ili nezakonitog postupka (uključujući i nemarnost) ili na drugi način) prelazi iznos koji ste platili za registraciju za uslugu, sadržaj, softver i web stranice.

11 Obrada podataka

11.1 Za pružanje Funnerz usluga pretplatnicima Funnerz okuplja i obrađuje (tj. Okuplja, štedi, pregledava, pruža trećim stranama, organizira i povezuje) određene osobne i prometne podatke o pretplatnicima.

11.2 Funnerz će obrađivati ​​podatke pretplatnika isključivo kako je opisano u njegovoj izjavi o privatnosti, koja se može pregledavati i preuzeti s internetske stranice. Sve vrijeme, Funnerz obrađuje podatke pretplatnika u potpunosti u skladu s primjenjivim zakonima i propisima o privatnosti. Kao globalna tvrtka, Funnerz i njezine povezane tvrtke sve više prelaze granicu jedne zemlje.

11.3 Funnerz zadržava pravo korištenja broja mobitela i adrese e-pošte pretplatnika u promotivne svrhe.

12 Pravni izbor

12.1 Korištenje usluge Funnerz, ugovora i web stranice podliježu zakonima zemlje u kojoj se kampanja odvija. Neuspjeh Funnerza da iskoristi ili provede bilo koja prava ili odredbe Uvjeta i odredbi neće predstavljati odricanje od takvih prava ili odredbe. Ako neka od odredbi ovih Uvjeta utvrdi da je sud nadležne jurisdikcije nevažeći, stranke se ipak slažu da bi sud trebao nastojati ostvariti namjeru stranaka, što se odražava u odredbama u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom i ostale odredbe ovih Uvjeta i dalje ostaju na snazi.

12.2 Svi i svi sporovi rješavaju se pred nadležnim sudom u zemlji u kojoj se kampanja odvija.

13 Konačna odredba

13.1 Ovi Uvjeti i odredbe dostupni su za gledanje na Funnerz.com, a kopija će biti na zahtjev besplatno.

13.2 Funnerz pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta i uvjeta s vremena na vrijeme. Promjene će biti obaviještene pretplatnicima putem objavljivanja na web stranici Funnerz. Smatrat će se da su izmjene na taj način prihvaćene ako pretplatnici i dalje koriste ili preuzimaju usluge Funnerz nakon razdoblja navedenog na kojem će se provesti.

13.3 Funnerz pridržava pravo zamijeniti bilo koju stavku s drugim zamjenicima slične vrijednosti bez prethodne obavijesti.

13.4 Molimo kontaktirajte Funnerz putem {{EMAIL}} ili nazovite {{PHONENUMBER}} (besplatno).