Voor de BESTE games, achtergronden & ringtones!


FAQ


1. Hoe kan ik me direct uitschrijven?

Om direct het abonnement stop te zetten, SMS STOP naar 9299. Je zult een bevestiging krijgen dat je bent uitgeschreven. Je zult niet langer berichten ontvangen. Er zou nog één dagelijks bericht kunnen komen dat al verzonden was naar de provider na het uitschrijven van de dienst.

2. Ik wist niet dat ik moest betalen voor de dienst:

We communiceren duidelijk in al onze reclames (op de website, in onze commercials en in ons welkomstbericht, ofwel verbaal of wel visueel) wat de prijs per bericht is en hoe mensen zich kunnen uitschrijven.

3. Ik heb me nooit ingeschreven voor jullie diensten:

Je kunt je alleen inschrijven door een dubbele opt-in op de ingeschreven telefoon uit te voeren. Als gebruiker moet je dus tweemaal bevestigen dat je je in wilt schrijven. Dit kan alleen als de gebruiker de daadwerkelijke telefoon bedient, aangezien we de instructies voor het bevestigen naar de telefoon sturen. Let er ook op dat we duidelijk in al onze reclame (advertenties, in onze commercials en in ons welkomstbericht, hetzij verbaal of visueel) communiceren dat je de juridische eigenaar en betaler moet zijn om je in te schrijven.